неділя, 21 лютого 2021 р.

Проект «Смачна хімія»

         Учні 9 класу провели домашній експеримент і  приготували колоїдний розчин (желе). Дослідили, що особливу роль колоїдні системи відіграють у харчовій промисловості, продукти якої є дисперсними системами: молоко, молочні продукти, желе, майонез. 

Желе — один із найпростіших у приготуванні класичних десертів. Окрім того, желатин, що міститься в ньому, дуже корисний для організму, особливо для шкіри, волосся, нігтів і суглобів. Ці легкі ласощі, в яких відносно небагато калорій, змогли зробити учні 9 класу. Особливо ніжним вийшло молочне желе. Желе може бути дво-і багатошаровим.  Учні гарантують, що  фурор багатошаровому желе забезпечений.




     

     

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ІІ Міжнародний урок доброти.

  5  5 жовтня у 9 класі, на уроці біології, було проведено Міжнародний урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвяче...